Yantra – frekvenser i bevægelse

Den 23.08.22 vil Formlab og MultiSounds i tidsrummet 14:00 – 21:00 udfylde Metronomens rum og vinduer med uropførelsen af  lyd- og billede koncertprojektet, “Yantra – frekvenser i bevægelse”.

Den 23.08.22 vil Formlab og MultiSounds i tidsrummet 14:00 - 21:00 udfylde Metronomens rum og vinduer med uropførelsen af  lyd- og billede koncertprojektet, "Yantra – frekvenser i bevægelse".

Projektet er baseret på digitaliserede malerier inspireret af indiske billeder (Yantra), der live kombineres med ny komponeret meditativ, elektronisk lyd.

Billedkunstner Christina Weisgard står for billedsiden og komponisten Jakob Draminsky Højmark, der har modtaget støtte fra Statens Kunstfond til projektet, står for musikken.

I åbningstiden inviteres publikum gratis indenfor til en kortere eller længere oplevelse af kontinuerligt skiftende versioner af de digitaliserede Yantra, der vises via videokanoner og på skærme i forskellige størrelser samt på staffelier spredt ud i Metronomens rum, mens Draminskys elektroniske akkompagnement løbende udvikler sig gennem stedets lydanlæg og flere mindre højttalere placeret rundt i bygningen.

Der vil kom mere information her hos Formlab samt på KultuNaut, FaceBook og andre SoMe platforme.

Metronomen
Godthåbsvej 33
2000 Frederiksberg